Tuin en Onderhoud


TUINAANLEG

Naast de boomverzorgende tak van ons bedrijf beschikken wij tevens over een tuinaanleg tak waar u met al uw aanlegwerk terecht kan. Als u uw tuin laat aanleggen door Van Amsterdam Boomverzorging ziet u snel verandering, want alle onderdelen van uw tuin worden binnen enkele dagen aangelegd. Dit is mogelijk op basis van een tuinontwerp, waardoor de onderdelen zoals het terras, de beplanting en de schutting mooi op elkaar afgestemd zijn.

Door een fraaie tuin stijgt de waarde van uw huis. Een overwoekerde tuin maakt een onverzorgde en rommelige indruk, maar een professioneel aangelegde tuin valt direct op. Als u zich afvraagt wat een tuin aanleggen zou kosten, dan kunt u zich dus ook afvragen wat het oplevert. Tuinaanleg maakt de uitstraling van uw huis compleet.

TUINONDERHOUD

Ook voor tuinonderhoud kunt u bij Van Amsterdam Boomverzorging terecht. Iedere tuin heeft regelmatig tuinonderhoud nodig. Vooral in het voor- en najaar groeien planten en bomen hard en moet er veel gesnoeid en gemaaid worden. Ook het vervangen van beplanting, het wieden van onkruid, het schoonmaken van terrassen en het aanvullen van grond met bemesting zijn klussen die wij voor u uit handen kunnen nemen.

Door tuinonderhoud wordt de levensduur van uw tuin verlengd. Planten en bomen groeien en bloeien namelijk beter als ze gesnoeid worden. Regelmatig onderhoud zorgt er verder voor dat planten niet gaan woekeren en het onkruid beperkt wordt. Zo geniet u veel langer van uw tuin. Bovendien geeft een onderhouden tuin een verzorgde indruk en dat heeft een positieve invloed op de waarde van uw huis.

Wanneer uw interesse is gewekt kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen.

Copyright © Dandelion by Pexeto